2011. szeptember 24., szombat



,,Az élet egy merész vállalkozás, vagy semmi."


Egyszer eljön majd a nap,
mikor egy rövid perc alatt,
elhagyom a széttört álmokat..


"Sose tudhatod ki a jövöd, ki lesz a holnapod."


Mert bár nem beszélünk róla, de megtörtént mi tudjuk, csak két ismerős vagyunk kiknek volt még közös múltjuk.


"Az élet padlóra küldhet, de rajtad kívül más nem döntheti el, hogy felállsz-e."


Több vagyok, mint egy ostoba próbababa, 
vagy egy plázacica, egy tömeglány...
...mert nekem van lelkem is...


A legszebb pillanatokról nem maradnak fenn igazán jó képek, hiszen az élet a kamera előtt zajlik és nem mögött!
A helyzet szépségét Neked kell megélned, és akkor örökre ott marad Benned!



"Elegem van a szerelmes dolgokból. Szinglinek lenni sokkal sokkal jobb!"

2011. szeptember 23., péntek



Ha feltűnik valaki a múltadból,valahogy visszafejlődsz azzá,aki akkor voltál,amikor ismerted.


Gyűjts erőt, dolgozd fel a múltad emlékeit, és jól figyelj, mert ahol eltörtél, ott leszel erős, ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen. Az Igaz Ember nem menekül a múltjától, bármilyen sötét volt is, mert kudarcaiból lesz hatóanyag, vereségeiből diadal - tragédiái érlelik naggyá.



"Kinézek az ablakon, nézem a Holdat, a csillagokat, Rád gondolok, és abban reménykedem, hogy egy kicsit én is hiányzom neked és ha az égre nézel eszedbe jutok."



Talán csak álmodlak. Talán te álmodsz engem; talán csak egymás álmaiban létezünk, és reggelente, amikor felébredünk, elfelejtjük egymást.

Egy álom, mely mosolyogni tanított cselesen, és nem akarom felfogni, hogy nem volt igaz fele sem.


Még mindig úton vagyok, Anya, még mindig fogva tart az életnek az az átmeneti szakasza, ahol éppen hogy megérkezem valahonnan, amit egyszer s mindenkorra magam mögött hagytam; de közben már éppen próbálok eljutni egy új helyre is. Azt hiszem, azt próbáltam mondani ezzel, hogy lélekben még mindig nem találtam meg a helyem. (...) Rájöttem, hogy az otthon nem egy hely, hanem egy érzés.


"Néha alig hiszem, mi minden van mögöttem, ahogy változnak a dolgok körülöttem, és az idő elszáll, elröppen. Már nem vagyok az, aki voltam, de érzem, még nagyon messze a cél, csak most vagyok az út kezdeten."



Mert a maci végül is nem más, mint egy különleges módon becsomagolt szeretet!

2011. szeptember 21., szerda


"Az élet cukor,csak tudni kell nyalni"

Őrültnek lenni nem azt jelenti,hogy mindent megtehetsz.Hanem,hogy amit megteszel az boldoggá tesz.

"... volt egyszer kit nagyon szerettem, s sohasem feledtem..."

”Szeretek éjszaka sétálni. Senki nem állít meg, és nem mond ostoba dolgokat, és szeretem a csillagokat is. A dolgoknak jobb illatuk van, és a mindennapos dolgok rejtélyesnek látszanak.”

"Soha ne add fel, ha még megpróbálnád. sose töröld le a könnyed, ha még sírnál. sose elégedj meg egy válasszal, ha még kérdeznél, sose mondd, hogy már nem szereted, ha nem tudod elengedni..."

Igen, ő a legjobb barátnőm. Az esküvőmön ő lesz a
koszorúslány, a gyerekemnek ő lesz a keresztanyja, és mikor idősek otthonába
kerülünk, vele fogok kő-papír-ollót játszani.


"Nem látod mit tesz, nem hallod mit mond, hiányzik neked ez itt a gond."

2011. szeptember 19., hétfő


Minden dolgom jól alakul. Tudod miért? Mert hiszek benne.

*Sokszor gondolkoztam már azon, hogy mennyi erő és elszántság kell ahhoz, hogy tovább menj, mikor még te sem bízol saját magadban, és rendíthetetlenül hajts tovább a győzelemért.Mennyi de mennyi bátorság, hogy nyertesként föl állj arra a színpadra, miközben tudod hogy vesztettél.. Mert igazából nem ahhoz kell az erő, hogy megnyerj egy versenyt, hanem épp ahhoz, hogy elveszítsd. Ezt most talán te érted a legjobban..

"Nekem rejtvény vagy, amit nem tudok megfejteni, nekem egy vers vagy, amit nem fogok elfelejteni, nekem egy ajándék vagy, amit nem tudok kibontani, nekem te vagy az egyetlen szó, amit nem tudok kimondani."

2011. szeptember 18., vasárnap



A magány az az állapot, amikor valakiben háború zajlik, belső háború; az egyedüllét meg az az állapot, amikor valakiben nincs harc, benne az angyal és az ördög békét kötött.


”A tetoválás egy életre szóló emlékeztető, a nagy felismerések vagy a fontos elhatározások maradandó nyoma.”


Furcsa, hogy nem igazán vesszük magunkon észre a változást az évek során (sem külsőleg, sem érzelmileg), aztán egyszer csak visszanézel és már egy teljesen más ember vagy. Olyan ez, mint nézni a karodon az órát: nem feltűnő, ahogy peregnek a másodpercek, de mégis örök mozgás jellemzi..


"Mindannyiunk életében vannak olyanok, akik mellettünk állnak jóban és rosszban, akiket bármikor felhívhatunk tanácsért, egy vigasztaló szóért, vagy azért, hogy elmondjuk, milyen nagyszerű dolog történt velünk. Előttük nem szégyelljük a hibáinkat, megosztjuk velük örömünket és bánatunkat. Ők azok, akikre bármikor, bármilyen körülmények között számíthatunk. Igen, ők a barátaink..."